Appeltaartje
User Avatar
door Bart

Het Appeltaartje, met slagroom! Voor mij persoonlijk een van de lekkerste shots die er zijn! En heel leuk als traktatie op je verjaardag, kan ik vertellen uit ervaring ;)

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Appeltaartje
Appeltaartje
Het Appeltaartje, met slagroom! Voor mij persoonlijk een van de lekkerste shotjes die er zijn! En heel leuk als traktatie op je verjaardag, kan ik vertellen uit ervaring 😉

Wat heb je nodig voor een Appeltaartje shot?

(voor 4 personen)
Apfelkorn (2 delen)
Butterscotch (2 delen)
Kaneel
Slagroom

1 deel = 30 ml
YouTube Cocktailicious

Hoe maak je een Appeltaartje shot?

We beginnen met een shaker en een aantal shotglaasje. Nooit leuk om een shotje alleen te drinken. Mix de Apfelkorn en Butterscotch met elkaar in een cocktailshaker. In een fles kan eventueel ook. 50/50. Even kort schudden. Schenk het in een borrelglaasje en laat een klein randje over. Als laatste en finishing touch doe je er een klein toefje slagroom op met een beetje kaneelpoeder. Qua smaak komt het dicht in de buurt en ook qua uitstraling heeft het zeker wel wat weg van een appeltaartje!

Meer creatieve en originele shots

Bekijk nog meer originele shotjes op onze blog met zelfgemaakte shotjes zoals de Bananasplit, B52, Mona Toetje, Pink Poison, de Hulk etc, etc.

Deel je zelfgemaakte Appeltaartje via social media

Heb je dit shotje gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate