Yes het is bijna vakantie. Wat heb ik er zin in. Fingers crossed dat alle geplande vakanties in het buitenland door kunnen gaan met alle Corona perikelen. Maar of je nou op vakantie gaat of thuis blijft, deze 5 zomerse cocktails zijn er helemaal klaar voor. We maakten vakantietoppers als de Blue Lagoon en de Tequila Sunrise opnieuw in onze nieuwe fotografiestijl. En naast de Dark & Spicy Mojito en de tropische Singapore Sling, maakten we ook een cocktail die geïnspireerd is op het rakketje. Welke lijkt jou lekker om te maken deze vakantie?

Tequila Sunrise

Op vakantie vind je op iedere cocktailkaart toch wel een Tequila Sunrise. Mooie cocktail waarin je de oranje-rode gloed van de zonsopgang. Misschien niet ieders favoriete cocktail, maar wel een mooi plaatje als je aan het strand zit en de zon gaat onder in de zee. Lekker slurpen terwijl iedereen romantisch geniet van de zonsondergang 😉

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Tequila Sunrise.

Blue Lagoon

Zie je jezelf al zitten aan het zwembad met een Blue Lagoon? Picture perfect. Heerlijke frisse cocktail die aanvoelt als een frisse bries op een warme zomerse dag.

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Blue Lagoon.

Dark & Spicy Mojito

Hou je van cola en Mojito? Maak dan eens deze Dark & Spicy Mojito met kruidige donkere rum.

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Dark & Spicy Mojito.

Singapore Sling

Een tropische tiki cocktail maar dan met gin, een kruidige likeur, kersenlikeur en ananassap. Heerlijke combinatie!

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Singapore Sling.

Tropical Raketje

Na de Split 43 die geïnspireerd is op het Splitje hebben we nog een zomerse cocktail gemaakt die geïnspireerd is op een ijsje: het raketje. We hebben hem tropical gemaakt met de smaken: ananas (geel), passievrucht (oranje) en Flügel (rood).

Bekijk het volledige cocktailrecept van het Tropical Raketje.

Alvast een fijne vakantie

Fijne vakantie en tag ons gerust op Insta @Cocktailicious als je een lekkere vakantiecocktail zelf gemaakt hebt of ergens aan het drinken bent. Oh en als je een cocktail ergens gedronken hebt en je weet niet meer hoe je hem maakt, stuur ons even een email of een DM. Wel handig als je nog een foto van de cocktail en de cocktailkaart hebt 😉

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate