Blackbeard
User Avatar
door Bart

Deze Blackbeard is met zijn zwarte baard een stoere Movember cocktail. Bekijk het recept op Cocktailicious.nl

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Deze Blackbeard is met zijn zwarte baard een stoere Movember cocktail. Pas op dat je je snor niet vies maakt aan de schuimkraag. Kniesoor die zich daar zorgen om maakt!

Wat heb je nodig voor de Blackbeard?

Spiced rum (1 deel)
Cola (2 delen)
Guinness bier (ca 2 deel)
Optioneel: limoen (kwart limoen per glas)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Blackbeard?

Deze stoere Movember cocktail maak je in een bierglas of zoals wij gedaan hebben in een Mojito glas. Begin met limoen en spiced rum. Bijvoorbeeld Kraken rum of eventueel Captain Morgan. Voeg hierna ongeveer tot de helft van het glas cola toe. Hierna afschenken met Guinness bier. Voorzichtig gieten voor een mooie schuimkraag. Nog even roeren met een barlepel. En deze stoere cocktail hoef je niet de garneren. Zonde van de schuimkraag 😉

Andere Movember cocktails

Bekijk onze andere cocktails voor Movember. Zoals de In Cognito, de Ristretto Martini, de Movember Rain, de Movember Mule en de Irish Mint Julep en de Rum Old Fashioned.

Deel je zelfgemaakte Blackbeard via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate