Blue Gin Delight
User Avatar
door Bart

De Blue Gin Delight maak je met o.a. gin, blue curacao, bruiswater en citroen. Lekkere gin cocktail met een blauw tintje. Variant op de Tom Collins.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Blue Gin Delight
Blue Gin Delight
De Blue Gin Delight is het blauwe broertje van de Tom Collins. Lekkere zomerse gin cocktail met een blauw tintje. Leuk om eens te variëren en iets anders te doen dan de standaard cocktails. Waarschijnlijk kunnen je vrienden het wel waarderen als je deze voor hun een keertje maakt ;).

Wat heb je nodig voor de Blue Gin Delight?

Blue curacao (1/2 deel)
Old Tom Gin (1 deel)
Citroensap (halve citroen)
Bruiswater

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Blue Gin Delight?

We gaan deze cocktail meteen in het glas maken. Gebruik voor deze cocktail een mooi longdrink glas, perfect voor de Blue Gin Delight. Vul het glas eerst tot de rand met ijsblokjes, knijp vers sap van een citroen in het glas en schenk de Gin en Blue curacao in het cocktailglas. Vul het daarna aan met soda. Even kort roeren en dan is de cocktail bijna klaar. Als afmaker voor de cocktail garneren met kersje en schijfje citroen. Cheers.

Deel je zelfgemaakte cocktail via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate