Blueberry Caipiroska
User Avatar
door Bart

De Blueberry Caipiroska is een lekkere variant op de Caipiroska. Aan de cocktail voeg je blueberry likeur toe. Lekkere frisse en zoete cocktail. Dus gebruik zeker niet te veel rietsuiker.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Blueberry Caipiroska
Blueberry Caipiroska

De Blueberry Caipiroska is een lekkere, frisse variant op de Caipiroska. Aan de cocktail voeg je blueberry likeur toe. Dit geeft de cocktail een lekkere, frisse zoete smaak. Dus gebruik zeker niet te veel rietsuiker.

Oh en als je deze cocktail gaat maken, begin dan niet als een malle de blauwe bessen te muddlen, maar lees eerst het recept 😉

Wat heb je nodig voor de Blueberry Caipiroska?

Vodka (1 deel)
Rietsuiker (1 barlepel, naar smaak)
1 Limoen
Blueberry likeur (0,5 deel)
Blauwe besjes als garnering

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Blueberry Caipiroska?

Gebruik een tumbler glas om de caipiroska in te maken. Snijd de limoen in partjes en stop deze in het glas. Strooi hier 1 barlepel rietsuiker over. Stamp de limoen met de rietsuiker met een muddler in het glas. Vul het glas met crushed ijs en doe hier 1 deel vodka bij en 0,5 deel blueberry likeur. Stirren met een barlepel zodat de limoentjes mooi naar boven komen in je cocktailglas. Garneren met een paar blauwe bessen. Deze hoef je dus niet mee te muddlen in het begin.

Deel je zelfgemaakte Blueberry Caipiroska via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.


Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate