Carribean Sling foto
User Avatar
door Bart

Bij 's zomers weer hoort een zomerse cocktail. Geïnspireerd door het zonnetje bedacht Bart een Caribbean Sling met passievrucht, limoen en rum. En voor mij maakte hij een alcoholvrije versie van deze cocktail. Heerlijk zomerse cocktail die ook alcoholvrij heel goed te doen is!

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Carribean Sling foto
Caribbean Sling
Bij ‘s zomers weer hoort een zomerse cocktail. Geïnspireerd door het zonnetje bedacht Bart een Caribbean Sling met passievrucht, limoen en rum. En voor mij maakte hij een alcoholvrije versie van deze cocktail. Heerlijk zomerse cocktail die ook alcoholvrij heel goed te doen is!

Wat heb je nodig voor een Caribbean Sling?

Rum (1,5 deel)
Passievrucht (2,5 deel)
Sap van een halve limoen
Garnering met passievrucht en/of munt

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Caribbean Sling?

Voor deze Caribbean Sling heeft Bart een long drink glas gebruikt. Je kunt ook een hurricane glas (glas dat je ook gebruikt voor Pina Colada) gebruiken. Begin met de limoen in het glas te persen. Daarna vul je je glas met crushed ice tot aan de rand. Giet nu met een barmaatje 1,5 deel rum uit en 2,5 deel passievrucht. Even roeren en daarna opnieuw wat crushed ice toevoegen zodat het glas mooi vol zit. Daarna kun je garneren met halve passievrucht en een subtiel takje munt. Benieuwd wat je gasten vinden van deze Caribbean Sling!

Alcoholvrij!

Deze Caribbean Sling is heel goed te doen zonder rum kan ik je vertellen. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken op het gebied van alcoholvrije cocktails? Check dan onze blog over mijn e-book met 30 alcoholvrije cocktails.

Wil je de Caribbean Sling ook zelf een keertje maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Deel je zelfgemaakte Caribbean Sling via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Deze cocktail is 100% alcoholvrij