Cheeky Red Lips

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop
Deze Cheeky Red Lips is een mooie combinatie van aardbeien en rode peper met een zachte vodka met bosaardbeien smaak.
Glas Martiniglas
Smaak Fris, Zuur
Bereiding Makkelijk
Sterkte Sterk

Ingredi├źnten

  • Filliers vodka 45 ml
  • Citroensap Sap van halve limoen (20 ml)
  • Aardbeien (3-4x) Muddle
  • Honing Theelepel

benodigdheden

  • shaker
  • barmaatje
  • cirtusperser
  • muddler

Instructies

  • Gebruik een boston shaker. Begin met het muddlen van de aardbeien in het boston glas
  • Voeg citroensap toe van een halve citroen.
  • Met een barmaatje voeg je 45 ml Filliers vodka toe en 1 theelepel honing.
  • Krachtig shaken tot je een frostlaagje aan de buitenkant van je shaker krijgt
  • Doublestrainen bij het uitschenken in een mooi martiniglas zonder het ijs
  • Opdienen met een garnering van rode peper

Een lekkere Daiquiri is de perfecte combinatie tussen het zure van de limoen, zoet van de suiker en de rum.

Zachtzoete aardbeiden cocktail met een bite

Deze cheeky cocktail is een mooie rode aardbeien cocktail die lijkt op een chick flick. De smaak is zeker niet zoetsappig, want de peper geeft hem een randje. En dat maakt deze Cheeky Red Lips juist interessant. De combinatie van aardbeien, citroen, honing en vodka maken deze cocktail lekker fris en zacht, terwijl het pepertje zorgt voor een licht brandje in je mond.

Voor deze cocktail hebben we Filliers vodka gebruikt. Dit is een zachte premium vodka met een distillaat van Belgische aardbeien. Een zachte vodka die goed past bij de smaak van deze cocktail.

Rude Cosmo

Een cocktail die hier ook wel op lijkt is de Rude Cosmo. Een cosmopolitan met tabasco bite en tequila! Bekijk het volledige recept van de Rude Cosmo.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate

Wat vind jij van deze cocktail?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel het recept