Ik heb een zwak voor rooftopbars. Voor mij gaat er (letterlijk) niks boven een lekkere zomeravond in een rooftopbar cocktails slurpen bij een ondergaande zon en een relaxte muziek. En ik hoef er niet eens meer voor naar de randstad, want Tilburg (op een klein half uurtje rijden van Eindhoven) heeft ook een sfeervolle rooftop bar: Doloris. Hij stond al een tijdje op mijn lijstje dus toen ik met twee vrienden uit Tilburg afsprak, gingen we gezellig cocktails drinken bij Doloris op een mooie zomerse donderdagavond.

Sfeervol ingerichte rooftopbar

Doloris ligt op een paar minuten loopafstand van het centraal station van Tilburg op de Spoorlaan. Als je aankomt bij het gebouw ga je naar boven via een grote, industriële goederenlift. Hier komt je uit op een bruisende, sfeervol ingerichte rooftopbar met uitzicht over de stad. Toen ik er was, was er kermis en was het er al vroeg gezellig druk. Hapjes en drankjes worden vlot geserveerd aan de tafels en er is een DJ. Een DJ. Sjezus dat was lang geleden dat ik live muziek van een DJ hoorde. Lekker hoor!

Doloris is een rooftopbar die niet onder hoeft te doen voor rooftopbars in de Randstad. Lekker ongedwongen sfeertje, centraal gelegen in Tilburg.

Cocktails met een eigen twist

Doloris heeft een uitgebreide cocktailkaart met verschillende cocktails met eigen twist. Varianten op klassieke cocktails zoals de Passion Martini met witte chocolade likeur, de Pandan Colada uit een kokosnoot en de Frozen Coronita een combinatie van tequila en Corona. Ook wordt er Corona van de tap geschonken en hebben ze signature cocktails van de Coca Cola signature lijn. Voor “erbij” hebben ze veel keuze uit streetfood achtige hapjes die perfect passen bij de ongedwongen en relaxte sfeer.

Alle ingrediënten voor een mooie zomeravond

Doloris is een bruisende en sfeervolle rooftopbar in Tilburg. Goede cocktails, lekker eten, goede muziek. Alle ingrediënten om lekker met vrienden af te spreken om gezellig met elkaar te chillen en bij te praten op een mooie zomeravond.

Doloris
Spoorlaan 21, Tilburg
013 208 4058
Reserveren: www.doloris.nl/ 

NB: ook leuk als je in bent voor een bijzondere experience; Meta Maze een kunstzinnig doolhof dat in hetzelfde gebouw zit. 

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate