Cocktails Fizz
User Avatar
door Bart

Toen we in Thailand waren gingen we naar Koh Tao. Daar hebben vrienden van ons, Lily en Sjon, een populaire beachclub. We hebben er vrijwel dagelijks gezeten en genoten van cocktails, schitterende zonsondergangen. Leuke mensen en lekkere beats zorgen voor een relaxte sfeer. Ik hou van zomer. En bij Fizz is het altijd volop zomer. En dus wil ik dit plekje graag met jullie delen!

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Toen we in Thailand waren zijn we ook een weekje op het eiland Koh Tao geweest. Daar hebben vrienden van ons, Lily en Sjon, een populaire beachclub. We hebben er vrijwel dagelijks gezeten en genoten van cocktails, schitterende zonsondergangen. Leuke mensen en lekkere beats zorgen voor een relaxte sfeer.
Ik hou van zomer. En bij Fizz is het altijd volop zomer. En dus wil ik dit plekje graag met jullie delen!

Ultiem relaxen aan het strand

Fizz Beachlounge ligt aan het strand van Sairee beach op Koh Tao en is te herkennen aan de groene zitzakken die je ziet liggen vanaf het strand. Fizz gaat iedere dag open om 16.00 en heeft een capaciteit voor 200 mensen. Voor de strandtent staan groene zitzakken en binnen staan tafeltjes waar je ook een hapje kunt eten. De bediening is snel en vriendelijk.

Relaxen bij Fizz
Relaxen bij Fizz

Veel lekkere cocktails

Fizz heeft 30 cocktails op de kaart staan. Omdat we er vrijwel dagelijks gezeten hebben, hebben we ook veel verschillende cocktails kunnen proberen. Van de Caipirinha tot de Espresso Martini en van de Daiquiri tot Marama Mama, stuk voor stuk lekkere cocktails.

Cocktails Fizz
Cocktails Fizz

Zonsondergang

Iedere dag hebben wij een schitterende zonsondergang gezien bij Fizz. Echt genieten. Zeker met een lekkere cocktail erbij!

Zonsondergang Fizz
Zonsondergang Fizz

Fizz als cocktailbar

Fizz Beachlounge heeft alles wat ik wil van een zomerse cocktailbar. Strand, zitzakken, goede cocktails, leuke mensen en relaxte muziek. En in ons geval iedere dag dus een schitterende zonsondergang!
Je moet er even voor vliegen (en met de boot), maar dan heb je ook wat!

  • Publiek: veel jonge toeristen die komen duiken in Koh Tao (tussen de 25 en 45 jaar)
  • Muziek: ‘s avonds wordt er live muziek gedraaid vanuit de DJ boot
  • Prijsniveau: 170 bath voor een cocktail (nog geen 4 euro)
  • Tip: de zonsondergang is om 17.30. Zorg dat je op tijd klaar zit met een cocktail!
  • Meer informatie: check de Facebook pagina

Lees ook onze andere review over de Vertigo Moonbar in Bangkok

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate