Gin Tonic Frozen Raspberry
User Avatar
door Bart

Van de gin tonic bestaan veel special varianten. Denk aan bereiding met komkommer, radijsjes of hete peper. Deze garnering met bevroren frambozen in combinatie met groene muntblaadjes maakt de uitstraling van deze gin tonic helemaal uitmuntend!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct
Gin Tonic Frozen Raspberry
Gin Tonic Frozen Raspberry

Van de gin tonic bestaan veel special varianten. Denk aan bereiding met komkommer, radijsjes of hete peper. Deze garnering met bevroren frambozen in combinatie met groene muntblaadjes geeft de gin tonic een exclusieve uitstraling!

Wat heb je nodig voor een Gin Tonic Frozen Raspberry?

Gin (1 deel)
Tonic (2,5 delen)
Limoen (kwartje)
Frambozen
Muntblaadjes

Hoe maak je een Gin Tonic Frozen Raspberry?

Om te beginnen gebruik je een mooi Gin Tonic glas. Vul het glas met ijs. Knijp hierin het sap van een kwart citroen in uit met een citruspers of met een scherp vorkje. Zo krijg je alle sappen er goed uit. Voeg 1 deel gin toe. Voeg de bevroren frambozen toe met muntblaadjes. Maak de cocktail af door deze af te gieten met tonic. Even kort roeren en opdienen!

De Gin Tonic Frozen Raspberry zelf maken?

Met deze set (of alleen losse glazen) kan je heel makkelijk thuis een lekkere Gin Tonic maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :).

Deel je zelfgemaakte Gin Tonic via social media

Heb je deze Gin Tonic gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate