
Wie houdt er nou niet van appeltaart in de winter? Het liefst warm en met slagroom. Deze 43 Hot Apple Pie smaakt als een warme appeltaart!
Zeg nou eerlijk. Wie houdt er nou niet van appeltaart in de winter? Het liefst warm en met slagroom. Deze cocktail met Licor 43 heet dan ook niet voor niets Hot Apple Pie 43 want hij smaakt als een warm stuk appeltaart!
Een mooie “goudgele rakker” met Licor 43 die we maakten voor Movember op aanraden van Ofier van Licor 43!
Wat heb je nodig voor de 43 Hot Apple Pie?
Licor 43 (1,5 deel)
Appelsap (opgewarmd) (2,5 deel)
Kaneelstokje
Kaneelpoeder
Slagroom
1 deel = 30 ml
Hoe maak je de Hot Apple Pie 43?
Gebruik een theeglas of een mooi dessertglas voor deze cocktail. Verwarm 2,5 deel appelsap (ca 8 cl) in een pannetje. Voeg 1,5 deel (ca 5 cl) Licor 43 toe. Leg ook een stokje kaneel in het pannetje voor extra smaak. Opwarmen en roeren tot het warm wordt. Daarna voorzichtig inschenken in je glas. Als finishing touch op je apple pie spuit je wat slagroom in je glas. Strooi hier nog wat kaneelpoeder op. Opdienen met een klein koekje of voor de echte liefhebber: een stuk appeltaart.
Hot Chocolate 43
Hou je van warme drank? Bekijk dan ook de Hot Chocolate 43!