User Avatar
door Bart

Heel veel tropischer dan deze cocktail wordt het niet! Deze June Bug met meloen, banaan en Malibu maakt je dag nóg zonniger. Echt een mooi-weer cocktail!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

June Bug
June Bug
Heel veel tropischer dan deze cocktail wordt het niet! Deze June Bug met meloen, banaan en Malibu maakt je dag nóg zonniger. Echt een mooi-weer cocktail!

Wat heb je nodig voor een June Bug?

Meloen likeur (1 deel)
Bananen likeur (1 deel)
Malibu (1 deel)
Ananassap (2 delen)
Limoensap (halve limoen)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een June Bug?

Voor deze cocktail gebruik je een shaker met ijs. Pers om te beginnen het sap uit de limoen boven de shaker. Laat het sap door je vingers lopen om eventuele pitjes eruit te halen. Voeg daarna de likeuren en ananassap toe aan de shaker en shake de cocktail met ijsblokjes. Gebruik een strainer om de cocktail uit te schenken in een glas met crushed ice.

Om je cocktail te garneren kan je gebruik maken van een ananasblad en stukjes verse ananas om tijdens je cocktail van te genieten.

Cocktailworkshop

Deze cocktail is gemaakt door Max. Max heeft een mobiel cocktail catering bedrijf waarmee hij op locatie of bij je thuis cocktails kan komen maken. Wil je ook een keer een gezellige cocktailworkshop met vrienden doen én lekkere cocktails leren maken? Je kunt een cocktailworkshop van Max ook boeken via onze site.

Over Max

Max maakt al jaren lekkere cocktails en heeft zijn eigen cocktailcatering bedrijf. Hij heeft brede horeca ervaring opgedaan ook in het buitenland; als cocktailshaker Brisbane en in Barcelona waar hij de European Bartender School heeft gevolgd. Het liefst maakt hij cocktails voor kleine groepen zodat hij deel uit kan maken van de sfeer.
Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate