Lychee Martini

Lychee Martini

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Lychee Martini
Lychee Martini
Een mooie variant op de Martini is deze Lychee Martini. Omdat lycheesap vrij zoet is heb ik een halve limoen toegevoegd en heb ik dezelfde verhouding drank als sap gebruikt. Met de garnering van lychees heeft de Luchee Martini dezelfde classy uitstraling als de Martini met olijven. Lekkere cocktail na een pittige Thaise of Indische maaltijd!

Wat heb je nodig voor de Lychee Martini?

Vodka (1 deel)
Cointreau (0,5 deel)
Lychee sap (1,5 deel)
Limoen (halve limoen)
Verse lychees (3 stuks)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Lychee Martini?

De Lychee Martini drink je uiteraard uit een Martini glas. Neem een shaker met ijs. Schenk hierin vodka (1 deel), cointreau (0,5 deel) en lycheesap in (1,5 deel). Pers ook het sap van een halve limoen erbij. Even krachtig shaken. Hierna uitschenken in je glas. Garneren met 3 lychees aan een prikker.

NB: je kunt ook roze siroop toevoegen. Dan krijg je een mooi Memoires of a Geisha cocktail.

Zelf de Lychee Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer 🙂

Deel je zelfgemaakte cocktail via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate