Mo Gin Tonic
User Avatar
door Bart

Deze "Mo" Gin Tonic is een Gin Tonic die we gemaakt hebben met een komkommer snorretje voor Movember. Bekijk het recept van deze Movember cocktail!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Mo Gin Tonic
Mo Gin Tonic
Deze “Mo” Gin Tonic is een Gin Tonic die we gemaakt hebben met een komkommer snorretje voor Movember. Als gin raden we Hendrick’s Gin aan. De komkommer komt hiermee nog beter tot uiting.

Deze Mo Gin Tonic is de favoriete Movember cocktail van Robert. Lees ook zijn Tale of a Moustache!

Wat heb je nodig voor een Mo Gin Tonic?

Gin (1 deel)
Tonic (2 delen)
Movember garnering met komkommer

Hoe maak je een Mo Gin Tonic?

Om te beginnen heb je een breed glas nodig. Ik vind het het mooist om een breed wijnglas te gebruiken zonder poot. Vul het wijnglas met ijs. Voeg 1 deel gin (bij voorkeur Hendrick’s) toe. Maak de cocktail af door deze af te gieten met tonic. Even goed roeren en garneren met gestyleerd komkommersnorretje*!

* voor de Movember garnering snijd je met een kaasschaaf een mooie lange reep komkommer. Via een cocktailprikker kun je deze stylen in een snor en in je glas leggen.

De Mo Gin Tonic zelf maken?

Met deze set (of alleen losse glazen) kan je heel makkelijk thuis een lekkere Gin Tonic maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :).

Deel je zelfgemaakte Gin Tonic via social media

Heb je deze Gin Tonic gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate