Gin Tonic Mojito
User Avatar
door Bart

Aan het lijnen en toch zin in een cocktail? Probeer dan een Mojito Gin Tonic. Lekker met munt en limoen en je hebt geen toegevoegde suikers nodig. Niet voor niets noemen we de Mojito Gin Tonic ook wel Low Calory Mojito!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Aan het lijnen en toch zin in een cocktail? Probeer dan een Mojito met gin en tonic. Lekker met munt en limoen en je hebt geen toegevoegde suikers nodig. Niet voor niets noemen we de Mojito Gin Tonic ook wel Low Calory Mojito!
De Mojito Gin Tonic is op het oog overigens niet te onderscheiden van de gewone Mojito. Qua smaak natuurlijk duidelijk wel!

Wat heb je nodig voor de Mojito Gin Tonic?

Gin (1 deel)
Tonic (2 delen)
Limoen (sap van 1 limoen)
Munt (takje munt)

Hoe maak je de Mojito Gin Tonic?

Voor deze Mojito heb ik een gin tonic glas gebruikt. Begin met ijsklontjes in het glas. 2,5 delen tonic en 1 deel gin. Voeg limoensap van 2 limoenpartjes doe. Met een limoenpers of gewoon door de partjes in je vingers uit te knijpen. Daarna even roeren met een barlepel. Als laatste garneren met een takje munt.

Deel je zelfgemaakte Gin Tonic via social media

Heb je deze Gin Tonic gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate