Movember Rain
User Avatar
door Bart

De Movember Rain is een cocktail met vodka en parfait d'amour die goed bij de donkere, regenachtige maand november past.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Movember Rain
Movember Rain

November is donker en regenachtig. Daarom past deze Movember Rain goed bij deze maand. De Movember Rain is afgeleid van November Rain maar is qua uitstraling geïnspireerd op de Purple Rain. Parfait d’Amour geeft deze cocktail zijn mooie paarse gloed.

Wat heb je nodig voor de Purple Rain?

Parfait d’Amour (0,5 deel)
Vodka (1 deel)
Limoen (sap van halve limoen)
Ginger ale of 7up (2 delen)
Munt

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Movember Rain?

Je maakt deze cocktail als een Moscow Mule of als een Collins. Gebruik een long drink glas gevuld met ijs. Begin met sap van een halve limoen. 1 deel vodka en 0,5 deel parfait d’amour voor de paarse kleur. Aftoppen met ginger ale of 7up. Garneren met een kroontje munt. Opdienen met een rietje anders wordt je snor nat.

Movember cocktails

Bekijk onder andere ook onze In Cognito cocktail voor Movember. Binnenkort meer Movember cocktails!

Deel je zelfgemaakte Movember Rain via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.


Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate