Geïnspireerd op de zonsondergang. Dat is nog eens een mooie manier om je nieuwe Limited Edition vlak voor de zomer te introduceren. Passoã brengt met haar nieuwe fles een ode aan de zonsondergang. En dat vinden we mooi, want wie houdt er nu niet van mooie zonsondergangen in de zomer!

Sunset Spirit

Het merk Passoã is een echte zomerse drank die je herkent aan de zwarte fles. De roodoranje kleur van de drank doet denken aan een mooie gloed van de laatste zonnestralen van de dag. Passoã , gemaakt van natuurlijke passievruchten uit Braziliē zet zich met deze limited “Sunset Spirit” edition neer met de warme en levendige vibes van een mooie zonsondergang aan het strand. Dat speciale moment op de dag waarin je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse routine. Cheers!

Nieuw is de doorzichtige onderkant van de fles waardoor je nog beter de rode, levendige kleur ziet van de fles.

Cocktails met Passoã

Denk jij bij Passoã aan Passoã Jus? Als je 30+ bent is die kans best groot, tenminste als Ca en ik naar onszelf kijken. Maar Passoã is ook een fijne smaakmaker voor cocktails. Wat denk je van een swingende Mojito of Caipirinha met Passoã of een fancy Pornstar Martini met passievrucht. Dus zeg het maar, met welke cocktail proost jij het liefste bij een mooie zonsondergang?

De nieuwe Sunset Edition is vanaf mei verkrijgbaar bij de slijter vanaf 14 euro.

Signature cocktail: Pornstar Martini

Wil je extra uitpakken met een signature cocktail? Maak dan een Pornstar Martini met Passoã. Deze elegante cocktail met passievrucht maak je op de volgende manier:

  • Meng Passoã (25 ml) met een gelijke hoeveelheid vodka (25 ml)
  • Voeg een klein beetje vanille siroop toe (5 ml) en wat verse limoensap van een kwart limoen
  • Voor de perfectserve met zacht wit laagje voeg je nog eiwit toe voor het shaken
  • Even krachtig shaken met ijs en opdienen met een door midden gesneden passievrucht

Cheers of Saúde in het Braziliaans!

Over Passoã

Passoã is de originele passievruchtenlikeur die meer dan 30 geleden werd gecreëerd. Gemaakt met echt passievruchten uit Brazilië zonder toevoeging van kunstmatige smaakstoffen herken je Passoã aan de rode kleur met intense smaak. Passoã voegt passie toe aan elke cocktail: het geeft een exotische twist aan de meeste cocktails en kan ook gebruik worden in een verfrissende mix met tonic, sodawater of lemonade.  

Dit is een advertorial in samenwerking met Passoã

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate