Perfect Pear
User Avatar
door Bart

Een cocktail met "perfect" in de naam moet perfect in balans zijn. En dus zijn er meerdere kritische "Perfect Pear" proeverijen aan vooraf gegaan voor dat deze het predikaat "Perfect Pear" verdiende. Het eindresultaat is ernaar en dus onthullen wij graag ons recept. Typische herfstcocktail door smaakvolle combinatie van perensap, vodka caramel en kaneel.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

De Perfect Pear Martini is een Martini cocktail. Ben je op zoek naar de klassieke Martini? Bekijk dan hier ons cocktailrecept.

Deze Perfect Pear Martini is een heerlijke herfstcocktail door de smaakvolle combinatie van perensap, vodka caramel en kaneel.

Ingrediënten

Vodka caramel (30 ml)
Triple sec (15 ml)
Perensap (60 ml)
Kaneelpoeder

NB: geen vodka caramel? Probeer het dan bijvoorbeeld met karamel suikersiroop van Monin als alternatief in combinatie met vodka.

Bereidingswijze

Gebruik voor deze cocktail een martini glas. Begin met een shaker met veel ijs. Schenk hier met een barmaatje 30 ml vodka caramel, 15 ml triple sec, 60 ml perensap en een kleine squeeze limoensap in. Even alle ingrediënten goed shaken. Schenk uit in een martini glas. Om de cocktail mooi af te maken kan je het garneren met een snufje kaneelpoeder en dun partje peer.

Andere herfstcocktails

De Perfect Pear Martini is één van onze herfstcocktails. Bekijk ook onze andere heerlijke herfstcocktails

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate