Pink Aphrodisia
User Avatar
door Bart

Met aphrodisia als aardbeien en witte chocolade als ingrediënten is de Pink Aphrodisia de ultieme valentijn cocktail. Uitermate geschikt voor Valentijnsdag dus. Verras je Valentijn, geniet van deze lekkere cocktail!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Pink Aphrodisia
Pink Aphrodisia
Cupido is weer in aantocht. Met pijl en boog gaat hij rond Valentijn weer op zoek naar mensen zijn hulp nodig hebben. Behalve zijn pijl en boog heeft hij dit jaar ook een ander Valentijns wapen. De Pink Aphrodisia cocktail. Met aphrodisia als aardbeien en witte chocolade als ingrediënten. Uitermate geschikt voor Valentijnsdag dus. Ook de smaak is heerlijk. Deze doet denken aan een witte magnum met een hint van aardbeien. Verras je Valentijn en geniet van deze zoete cocktail.

Wat heb je nodig voor de Pink Aphrodisia?

Mozart witte chocolade likeur (1,5 deel)
Aardbeien likeur (0,5 deel)
Melk (0,5 deel)
Vloeibare slagroom of gecondenseerde melk (kleine scheut)
Garnering: Aardbei

Hoe maak je de Pink Aphrodisia?

Doe een half deel aardbeien likeur en 1 deel witte chocolade likeur met 1 deel volle melk en een scheutje vloeibare slagroom in een shaker (of blender) met veel ijs. Dit alles samen even goed shaken tot een mooi roze drank. Als je deze nog te wit vindt, voeg dan voorzichtig een beetje extra aardbeien likeur toe. De Pink Aphrodisia cocktail schenk je uit in een mooi martini glas. Als garnering: een aardbei op de rand. Decoreren met rozenblaadjes.

Maak deze cocktail voor je geliefde Valentijn en je avond kan niet meer stuk! Cupid @work!

Nog meer romantische Valentijnscocktails

Meer romantische cocktails voor Valentijnsdag vind je in onze Valentijnscocktails blog

Share your cocktail with your Valentine

Deel je cocktail met jouw Valentijn via social media met #CocktailiciouslyYours

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate