De populaire cocktails op Cocktailicious

Hieronder een top 10 van de meest populaire cocktails van dit moment. Alle recepten hebben we zelf gemaakt en geprobeerd. Gemakkelijk en lekker om zelf te maken, met een cocktailparty bij je thuis of gewoon een gezellig avondje met vrienden.

Top 10 populaire cocktail recepten

De Scroppino: Een frisse, maar zachte zomerse cocktail door de combinatie van sorbetijs, champagne en vodka.

Scroppino
Scroppino

De Pornstar Martini: heerlijke, sexy passievrucht cocktail die altijd geschikt is voor een classy feestje!

Pornstar Martini
Pornstar Martini

Mojito: De klassieker onder de klassiekers. In elke bar is deze populaire munt cocktail te bestellen. Helemaal ideaal natuurlijk als je zelf een lekkere mojito kan maken!

Mojito
Mojito

De Daiquiri Strawberry: De frozen versie. Nog het populairst van allemaal is deze fruitige, zoete cocktail met aardbeien. Echt een topper.

Strawberry Daiquiri
Strawberry Daiquiri

De Long Island Ice Tes: Een sterke cocktail, die al vanaf het eerste moment aan de top staat. Vaak wel een cocktail waar je er niet te veel van op één avond moet drinken ;).

Long Island Ice Tea
Long Island Ice Tea

De Caipirinha: Een mooie Braziliaanse cocktail. Niet iedereen maakt hem echt zo lekker als deze hoort te zijn. Begin maar vast met oefenen, dan kan je deze populaire cocktail tijdens het WK in Brazilië lekker maken voor je gasten.

Caipirinha
Caipirinha

De Perestroijka; Een nieuwe, maar niet minder populaire lentecocktail.

Perestrojka
Perestrojka

De Amaretto Sour: Een van de populairste cocktails uit de Sour familie. Ook wel gezien als de vrouwelijke variant van de Whisky Sour.

Amaretto Sour
Amaretto Sour

De Licor 43 Sour: Een iets nieuwer lid van de Sour familie en nog iets minder populair als de Amaretto sour maar zeker niet minder lekker!

43 Sour
43 Sour

De Mojito Razz: De Mojito is zo veelzijdig dat je er makkelijk mee kunt variëren. De Mojito Razz is een lekkere en populaire variant. Met rode vruchten en Bacardi Razz.

Mojito Razz
Mojito RazzBekijk alle cocktailrecepten.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate