PS I love you
User Avatar
door Bart

Mierzoete Baileys cocktail vernoemd naar de gelijknamige romantische comedy. Past goed bij een filmavondje met een mierzoete romantische comedy. Je moet ervan houden ;)

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

PS I love you
PS I love you
Mierzoete Baileys cocktail vernoemd naar de gelijknamige romantische comedy. Past goed bij een filmavondje met een mierzoete romantische comedy. Je moet er van houden 😉

Wat heb je nodig voor de PS I love you?

Baileys (1 deel)
Kahlua (1 deel)
Amaretto (1 deel)

Hoe maak je de PS I love you?

Schenk baileys (1 deel), kahlua (1 deel) en amaretto (1 deel) in een shaker met ijs. 10 seconden flink shaken. Uitschenken in een tumbler glas met ijs. Garneren met een zoete cocktailkers.

Filmcocktails

De PS I love you is één van onze filmcocktails. Bekijk ook de andere filmcocktails zoals de Perfect Storm, de Godfather Sour en Memoirs of a Geisha.

Deel je zelfgemaakte PS I Love You via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.


Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate