Skyy Bar Amsterdam
User Avatar
door Bart

Cocktails op niveau In de SKYY Bar kan je op grote hoogte genieten van de uitgebreide cocktailkaart, culinaire bites en een panoramisch uitzicht. Deze unieke bar bevindt zich op de 10e etage van het WestCord Fashion Hotel. Het interieur is een groot gedeelte van de beleving van de SKYY Bar. De inrichting kenmerkt zich door het […]

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct
Skyy Bar Amsterdam
Skyy Bar Amsterdam

Cocktails op niveau

In de SKYY Bar kan je op grote hoogte genieten van de uitgebreide cocktailkaart, culinaire bites en een panoramisch uitzicht. Deze unieke bar bevindt zich op de 10e etage van het WestCord Fashion Hotel. Het interieur is een groot gedeelte van de beleving van de SKYY Bar. De inrichting kenmerkt zich door het spectaculaire lichtplafond, rijke stoffering en de kleur zwart toegepast in verschillende bijzondere materialen.

Cocktailmenu

De SKYY Bar onderscheidt zich door haar internationale allure en het cocktailmenu met klassiekers als de Margarita en de Daiquiri, aangevuld met fashionable specials als Victoria Secret en You’re Berry Beautiful. Uiteraard mag de cocktail The SKYY is the Limit in deze bar op hoogte niet ontbreken.

Skyy Bar Amsterdam
Skyy Bar Amsterdam

SKYY is the Limit borrel

Maandelijks wordt er op vrijdag een SKYY is the Limit borrel gehouden. Leuk om een keer naar toe te gaan! Lees ook de blog.

SKYY Bar
WestCord Fashion Hotel 10e etage
Hendrikje Stoffelsstraat 1 (input voor Tomtom: Nachtwachtlaan 11)
1058 GC Amsterdam
T +31 (0)20 8100800
fashion@westcordhotels.nl
www.skyybar.nl
Openingstijden:
Zondag t/m donderdag: 17.00-01.00 uur
Vrijdag & zaterdag: 17.00-02.00 uur

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate