Stockholm entree
User Avatar
door Bart

Stockholm is een mooie, moderne bar waar je heerlijk kunt zitten en kunt genieten van een wijntje of een cocktail. Lees onze review.

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Stockholm entree
Stockholm entree

Toen we naar Rotterdam gingen waren we getipt om ook naar Stockholm te gaan. Toen we bij Elit waren geweest, zagen we Stockholm liggen en dus gingen we van de ene bar naar de andere. Ook dus liggend in het uitgaansgebied van de Oude Haven.

Interieur

Ik weet niet of Stockholm een echte cocktailbar is of niet. Doet er eigenlijk ook niet toe, want als je naar binnen gaat kom je in een mooie strakke moderne bar waar je heerlijk kunt zitten. De beste zitplaatsen zitten aan de linkerkant, maar zijn natuurlijk allemaal bezet. Wij gaan aan de zitplaatsen aan de kant van de bar zitten.

Stockholm interieur
Stockholm interieur

Mooie cocktailbar

De kunstzinnige gekleurde bar past perfect in het interieur van Stockholm. Achter de bar staat één bartender die de cocktails vers bereid.

Bar Stockholm
Bar Stockholm

Kleine cocktailkaart met klassieke cocktails

De cocktailkaart is klein met een duidelijke keuze de klassieke cocktails. Hieronder ook de Pornstar Martini en op verzoek wordt voor ons een Dark n Stormy gemaakt. Bijzonder aan de Pornstar Martini zijn de zwarte puntjes van de vanille bovenop. Dit is van de zelf gemaakte vanille siroop waardoor de cocktail dus extra vanille smaak krijgt.

Cocktails bij Stockholm: Dark n Stormy en Pornstar Martini
Cocktails bij Stockholm: Dark n Stormy en Pornstar Martini

Stockholm als cocktailbar

Cocktailbar of geen cocktailbar, Stockholm is een mooie, moderne bar waar je heerlijk kunt zitten en kunt genieten van een wijntje of een cocktail.

  • Publiek: gemixt
  • Muziek: lounge
  • Prijsniveau: alle cocktails kosten 8,50
  • Tip: de Pornstar Martini dus
  • Meer informatie: www.stockholmbar.nl

Lees ook onze andere reviews

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate