Strawberry Kiss Smoothie
User Avatar
door Bart

Wat is er lekkerder dan verrast te worden op Valentijnsdag met een Valentijnsdag ontbijtje op bed. Deze Strawberry Kiss Smoothie past daar perfect bij!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Strawberry Kiss Smoothie
Strawberry Kiss Smoothie

Wat is er lekkerder dan verrast te worden op Valentijnsdag met een ontbijtje op bed. Als je toch aardbeien hebt gehaald voor een croissantje of een beschuitje, dan maakt deze Strawberry Kiss Smoothie je Valentijnsontbijtje helemaal af!

NB: de naam “Strawberry Kiss” is gebaseerd op de “lippenstift kus” die de aardbei achter laat op het glas als je de aardbei eraf haalt.

Wat heb je nodig voor de Strawberry Kiss Smoothie

Aardbeien (6 stuks)
Yoghurt (2,5 delen)
Limoen (squeeze)
Crushed ice

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Strawberry Kiss Smoothie?

Deze smoothie maak je met verse aardbeien, yoghurt en wat limoen. Je gebruikt een blender. Snijd de aardbeitje in kleine stukjes, voeg yoghurt toe (2,5 barmaatjes per glas) en squeeze een partje limoen hierover uit. Om aan te zoeten kun je eventueel wat suikerwater nog toevoegen naar smaak. Voor je gaat blenden voeg je nog wat crushed ice toe. Na een minuutje goed blenden giet je je smoothie uit in een mooi glas gevuld met ijs. Garneren met aardbeitjes aan het glas.

Tip: de hippe rood-wit gestreepte rietjes in het glas maken deze cocktail helemaal af. Verkrijgbaar bij Things for Drinks

Nog meer romantische Valentijnscocktails

Meer romantische cocktails voor Valentijnsdag vind je in onze Valentijnscocktails blog

Share your cocktail with your Valentine

Deel je cocktail met jouw Valentijn via social media met #CocktailiciouslyYours

Cocktail is alcoholvrij

Deze cocktail is 100% alcoholvrij