Goed nieuws! Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent de tweede editie van ‘The Grand Beach’. Het luxehotel heeft de binnenplaats omgetoverd tot een heus zandstrand van ruim 380m2, inclusief buitenbar, Big Green Egg-barbecues en verschillende zitjes en cabanas. Waar de eerste editie Cote d’Azur als thema had, staat deze editie in het teken van de ontspannen, tropische sfeer van de Caraïben met een exotisch decor van opgewekte kleuren. Dus snak jij ook zo naar die Caraïbische sfeer? Lekker relaxen met je voetjes in het zand terwijl je slurpt van een tropische cocktail in combinatie met swingende Caraïbische hapjes. Dan is The Grand Beach the place to be!

Gedurende de zomer zijn er verschillende evenementen bij The Grand Beach zoals cinema nights, BBQ Sundays en rum tastings.

Bekijk de website voor het programma

Caraïbische menukaart

De gerechten op de menukaart zijn geïnspireerd op de Caribische keuken – bekend om de barbecue en verse visgerechten in combinatie met kruidige marinades en chutneys – en bevat gerechten als zeebaars, gegrilde octopus en frisse salades met gamba’s en tropisch fruit als mango. Daarnaast zijn ook de klassieke delicatessen als oesters op de kaart te vinden. De bar serveert o.a. tropische cocktails op basis van rum zoals Frozen Piña Colada, Strawberry Mojito en Dark ‘n Stormy. En wat dacht je van de Tropical Rum Punch!

Doe mee aan onze winactie en win 2 VIP tickets (actie is verlopen)

Deze week hebben we een leuke winactie in samenwerking met The Grand Beach waaraan je mee kunt doen via onze social media. Je kunt er twee The Grand Beach VIP tickets voor een exclusieve cocktail experience met 2x cocktails naar keuze ???? + Caribbean bites plateau  ????????

Meedoen? Ga snel naar ons Instagram account @Cocktailicious en doe mee!

Meer informatie over The Grand Beach

Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Adres: Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam
www.sofitel-legend-thegrand.com

Dit is een sponsored blog in samenwerking met The Grand Beach Hotel

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate