“Wat zullen we eten met Kerst?” is misschien wel de meest gestelde vraag in de periode voor kerst. Wat ons betreft is de vraag “wat zullen we drinken met kerst?” net zo een belangrijke vraag. Vaak wordt er standaard prosecco of champagne geschonken. Daarom hebben we dit jaar weer twee nieuwe kerstcocktails op onze site. Een Kerst Punch en een Rudolph’s Gin Tonic in kerstuitstraling.

Kerst Punch

Een punch is natuurlijk een hele mooie kerstcocktail om te maken voor kerst. Zeker als je gasten krijgt. Voor deze feestelijke Kerst Punch heb ik gebruikt: frambozen, cranberries, limoen, vodka, chambord likeur, dom benectine en prosecco. Leuk om op te dienen als je al wat vroeger gasten krijgt voor het kerstdiner.
Kerstcocktail: Kerst Punch

Rudolph’s Gin Tonic

Onze nieuwe blogger Annelies bedacht deze originele Rudolph’s Gin Tonic. Je maakt deze Gin Tonic met infused gin op basis van cranberries en rozemarijn. De uitstraling past helemaal bij de kerst. Kun je zowel voor als na het kerstdiner drinken.
rudolphs gin tonic + tekst

Meer inspiratie voor kerstcocktails

Voor nog meer inspiratie zoals de Kerst Spoom en de Winter Scroppino check onze blog van vorig jaar met kerstcocktails.

Merry Christmas! Of beter gezegd: Have a Cocktailicious christmas!

Deel je zelfgemaakte kerstcocktail via social media

Heb je één van deze kerstcocktails gemaakt op basis van ons recept – of misschien een eigen kerstcocktail die je zelf hebt bedacht – en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram. Benieuwd!

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate