Wedding Crasher
User Avatar
door Bart

De Wedding Crasher lijkt een beschaafde cocktail voor een trouwpartijtje. Maar schijn bedriegt. Een echte Wedding Crasher herken je natuurlijk ook niet zo maar!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Geen leuker feestje dan een bruiloft. Als ik aan bruiloften en cocktails moet denken, moet ik om de een of andere reden altijd met een vette glimlach aan de Wedding Crasher denken. Zeker als je niet uitgenodigd bent 😉
Toen Bart naar een bruiloft ging als introducé (en dus niet uitgenodigd was) maakte hij voor dus deze Wedding Crasher. De Wedding Crasher lijkt een beschaafde cocktail voor een trouwpartijtje. Maar schijn bedriegt. Een echte Wedding Crasher herken je natuurlijk ook niet zo maar op je trouwfeestje! De basis is een mooie, lekkere cocktail. Een door de wol geverfde Wedding Crasher heeft alleen zijn eigen “geheime ingrediënt” om deze cocktail te pimpen voor een goed feestje.

Wat heb je nodig voor de Wedding Crasher?

Donkere Rum (1,5 deel)
Triple sec (1 deel)
Limoen (verse sap van 1 limoen)
Geheime ingrediënt: Absinth (kleine scheut is genoeg)

Hoe maak je de Wedding Crasher?

De Wedding Crasher ziet er uit als een hele nette cocktail en drink je uit een mannelijk tumbler glas. Vul je shaker met ijs. Pers of knijp hierin het sap van 1 verse limoen uit. Doe hier 1,5 barmaatje rum in en 1 barmaatje triple sec. En als laatste een scheutje suikersiroop. Even krachtig shaken en uitschenken met ijs in je glas. Als je deze hebt uit geschonken mag je je cocktail pimpen met het geheime ingrediënt. Bijvoorbeeld met een scheutje Absinth of extra rum die je stiekem schenkt uit een drank flacon. Garneren met een eenvoudig limoenschijfje aan je glas.

Cocktails voor bruiloften

Voor de bruiloft maakte Bart ook de White Bride. Voor de Honeymoon trip maakten we een tijd geleden al deze tropische Honeymoon Colada. Een zachtzoete cocktail voor de wittebroodsweken!

Deel je zelfgemaakte Wedding Crasher via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate