White Chocolate Martini
User Avatar
door Bart

De White Chocolate Martini is een cocktail met witte chocolade likeur en mango. Een combinatie om je vingers bij af te likken!

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

White Chocolate Martini
White Chocolate Martini
De White Chocolate Martini is een cocktail met witte chocolade likeur en mango likeur. Een combinatie om je vingers bij af te likken als je van witte chocolade houdt! Om de smaak een extra effect te geven hebben we mango toegevoegd aan de witte chocolade.

Wat heb je nodig voor een White Chocolate Martini?

Witte chocolade likeur (1 deel)
Mango likeur (0,5 deel)
Volle melk (1 deel)
Gecondenseerde melk of vloeibare slagroom (scheut)
Mango voor garnering

Hoe maak je de White Chocolate Martini?

Je kunt deze cocktail shaken en blenden. Ik heb hem gemaakt met een shaker. Begin met een shaker met ijs. Voeg met een barmaatje 1 deel witte chocolade likeur, een half deel mango likeur, 1 deel melk en een scheutje gecondenseerde melk of room toe. Shaken tot je een condenslaagje van het ijs aan de buitenkant van je shaker krijgt. Uitschenken in een martini glas. Garneren met mango en schaafsel van witte chocolade. Opdienen met een stukje witte chocolade!

Andere lekkere wintercocktails

Deze White Chocolate Martini is lekker in de winter. Bekijk ook onze andere lekkere wintercocktails

Zelf de White Chocolate Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer 🙂

Deel je zelfgemaakte White Chocolate Martini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate