White Peachy Sangria

White Peachy Sangria foto

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

White Peachy Sangria foto
White Peachy Sangria
Sangria is een heerlijke Spaanse zomerdrank die je maakt met lekker vers zomerfruit. Leuk en makkelijk om zelf te maken. Meest bekend is de rode versie met als basis rode wijn. Maar je kunt ook witte sangria maken. Voor onze winactie met de Peachtree tap (check onze FB pagina) maakten we een White Peachy Sangria. Met als belangrijkste ingrediënten Spaanse cava, Peachtree, witte port en veel zomers fruit. Daarna hebben we nog gezellig geborreld met onze buren!

Het geheim van een goede sangria is veel proeven tijdens het maken. Je maakt de sangria handmatig en door te blijven proeven kun je de sangria precies aanpassen op jouw smaak

Wat heb je nodig voor een White Peachy Sangria?

(recept voor 6 personen)
Cava (2 flessen)
Peachtree (20 cl)
Witte port (20 cl) (optioneel, wel extra lekker)
Limoensap (1 limoen)
Perzik (1 stuk)
Druiven (1 tros)
Meloen

Hoe maak je een White Peachy Sangria?

Gebruik een tap, karaf of mason jar. Begin met ijsklontjes want je sangria moet even mee gaan en goed koel blijven. Voeg daarna het fruit toe: druiven, perzik en ronde balletjes meloen. Giet hier de cava voorzichtig (bruist hard) overheen en daarna de Peachtree en de witte port. Even goed roeren met een lange barlepel. Voor het eerste glas schep je eerst lekker veel fruit in het glas en daarna giet je de sangria erin. Benieuwd wat je van deze White Peachy Sangria vindt!

Nog meer sangria inspiratie

Eerder maakten we al een zomerse “Sangria Verano” met Licor 43. Bekijk ook ons recept voor de Sangria Verano.

Deel je zelfgemaakte White Peachy Sangria via social media

Heb je deze White Peachy Sangria gemaakt en ben je tevreden over het resultaat? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Instagram. We zijn erg benieuwd naar je creatie. Salud!

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate