Winter Scroppino
User Avatar
door Bart

De Winter Scroppino is een exclusieve cocktail die we speciaal gemaakt hebben voor kerst. Het wit van yoghurt ijs en de rode fruitgarnering maken de Winter Scroppino een exclusieve kerstcocktail. Wel of geen witte kerst, met deze cocktail krijg je het witte kerstgevoel!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Winter Scroppino
Winter Scroppino

De Winter Scroppino is een exclusieve wintercocktail die we speciaal gemaakt hebben voor kerst. Het wit van yoghurt ijs en de rode fruitgarnering zorgen voor een mooie kerstversiering en maken van de Winter Scroppino een exclusieve kerstcocktail. Een ideale cocktail voor kerstavond! Dus laat die witte kerst maar komen!

Wat heb je nodig voor een Winter Scroppino?

Yoghurt ijs (1 flinke bol per glas)
Prosecco (2 delen per glas)
Vodka (0,5 deel)
Limoen (squeeze)
Rood fruit

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Winter Scroppino?

Gebruik een blender. Doe hier een flinke bol yoghurt ijs in en schenk hier 2 delen prosecco bij en een half deel vodka. Gebruik het sap van 2 limoenpartjes en knijp dit uit in de blender. Na een 2 minuten blenden schenk je de scroppino uit in een mooi champagneglas. Garneren met mooi rood fruit als kerstversiering zoals aalbesjes, frambozen en blauwe bes. Fijne kerstavond!

NB: als je nog kir hebt staan, kun je nog een druppeltje kir in je glas doen voor een mooi effect in je winter scroppino

Winter Chill Colada

Bekijk ook de mooie Winter Chill Colada

Deel je zelfgemaakte Winter Scroppino via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram. Benieuwd!

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate