Hoe maak je een Perfecte Krul garnering?
1) Koop een sinaasappel
2) Pak uit je la een zesteur (chique woord voor cocktail peeler)
3) Maak een inkeping met je zesteur in de sinaasappelhuid en maak een rondje zodat je een sliert maakt van min 6 cm
4) Krul de sliert om een rietje en laat deze opstijven in de vriezer voor een maximaal krultangeffect
5) In de tussentijd maak je een Oranjinha met limoen, sinaasappels en cachaca (zonder cachaca mag ook de day after)
6) Als je cocktail klaar is, is je sinaasappelkrul ook klaar voor de garnering
7) Garneer de perfecte krul op de rand van je Oranjinha
8) Proost op Tim Krul!
Maak ook een Oranjinha tegen Argentinië
Woensdag spelen we de halve finale tegen Argentinië. Doe je ook mee met onze Oranjinha WK actie? Tot nu toe heeft het iedere keer gewerkt!
WK blogs
Lees ook onze eerdere WK blogs:
– Oranjinha pitcher
– Komt dat shot
– Zet je favoriete WK cocktail op de foto