Oh wat heerlijk. Bij lekker weer denkt iedereen toch aan zon, zee, strand en cocktails? In deze blog 6 mooie zomercocktails om mee te chillen aan het strand!

Life is a Beach!

Skinny Bikini

Skinny Bikini
Skinny Bikini

Als je mooi wil zijn op het strand en je wil in je lievelingsbikini kunnen passen moet je natuurlijk wel opletten dat je niet te veel suikers binnen krijgt. Deze Skinny Bikini hebben we daarom gemaakt zonder toegevoegde suikers. Ingrediënten zijn: sap van nectarine, limoen en tequila. En je bikini kun je nog steeds aan als je deze Skinny Bikini drinkt 😉

Daiquiri Beach Banana

Banana Beach Daiquiri
Banana Beach Daiquiri

Als je deze Daiquiri Beach Banana ziet, dan heb je toch zin om naar een strandtent te gaan en even helemaal niks te doen en alleen maar even te drinken van deze cocktail? Je maakt hem met banaan, kokossiroop en uiteraard limoen en (veel) donkere rum. Bij voorkeur drinken bij de dichtsbijzijnde palmboom!

Sex on the Beach

Sex on the Beach
Sex on the Beach

Ja natuurlijk hoort de Sex on the Beach in deze blog! Deze strand klassieker maak je met sinaasappelsap (2 delen), cranberry juice (1,5 deel), 1 deel vodka en 0,5 deel peachsnapps. Bij voorkeur garneren met tropisch fruit.

Flirtini

In de zomer wordt er veel geflirt. Op het terras, tijdens het uitgaan, en natuurlijk ook op het strand! De Flirtini is de flirt onder de cocktails. Je maakt hem met ananas, vodka en prosseco en een beetje limoensap.

Flirtini
Flirtini

Bounty Island

Met deze Bounty Island cocktail voel je je na 1 slok op een verlaten Bounty Island. Heerlijke cocktail om mee weg te dromen aan het strand!

Bounty Island
Bounty Island

Long Island Beach Tea

Als je dan toch een coolbox meeneemt naar het strand, neem dan meteen een paar jars mee die je al voorgemaakt hebt. Bijvoorbeeld deze Long Island Beach Tea. Hij is lekker fris en zoals je kunt zien maak je hem met van alles en nog wat zoals Tequila, Vodka, Gin, Rum, Peach likeur, cranberryjuice en lekker veel fruit.

Long Island Beach Tea
Long Island Beach Tea

Meer zomercocktails

Op zoek naar nog meer zomercocktails zoals de Pina Colada of de tropische Blue Hawaiian? Bekijk ook onze blog van vorig jaar met zomercocktails. Hieronder nog een lekker plaatje van de cocktails die we toen maakten.

Zomer cocktails - Cocktailicious.nl
Zomercocktails

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate