Vlnr: Strawberry Mojito I Caipirinha I Dark ‘n Stormy

Grote kans dat we nog een behoorlijke tijd aan huis gekluisterd zijn met alle maatregelen die getroffen worden door de regeringen rondom Corona. Tegelijkertijd is het in april al heerlijk weer en wil iedereen er op uit. Maar we kunnen nergens heen….

Homebartenderskills

Dus wat doe je dan? We maken de tuin extra gezellig. We gaan uitgebreid koken. En die ene cocktail die we anders op het terras of in die hippe cocktailbar zouden bestellen maken we gewoon zelf. Tijd dus om aan je homebartender skills te werken!

Maak het thuis gezellig en maak die cocktail die je anders op het terras of in de cocktailbar zou bestellen gewoon zelf

Drie #staysafecocktails voor thuis

Drie heerlijke #staysafecocktails om aan je homebartenderskills te werken:

  1. Strawberry Mojito: natuurlijk heb je al eens een Mojito gemaakt. Maar heb je wel eens een Strawberry Mojito op Venezolaanse wijze gemaakt? Dit is een heerlijke zomerse variant op de Mojito die je maakt met verse aardbeien. Misschien nog wel lekkerder dan de klassieke Mojito. Maar dat oordeel laat ik graag aan jou over!
  2. Dark ‘n Stormy: echt een keer helemaal wat anders. Deze cocktail komt uit Bemuda. De donkere rum in combinatie met ginger beer en limoen zorgt voor een kruidige en frisse smaak. En een leuke uitdaging. Benieuwd of het je ook lukt om deze cocktail de Dark ‘n Stormy uitstraling te geven!
  3. Caipirinha: op vakantie drink ik Pina Coladas en Caipirinhas. Deze Caipirinha maak je met Braziliaanse cachaca, limoen en rietsuiker. Simpele maar heerlijke combinatie. Zet een lekker samba muziekje op en swingen maar.

Wat is jouw #staysafecocktail?

Heb je ook thuis een saysafecocktail gemaakt? Deel hem dan op Instagram met #staysafecocktails


Cocktails maken is leuk, maar drink met mate