Cotton Candy Cupid
User Avatar
door Bart

Deze Cotton Candy Cupid is een originele Valentijnscocktail met suikerspin, gin, pikeurtje. Bekijk hier het originele cocktailrecept van Kylie!

Tip voor je homebar

Tip: 10-delige cocktailset Sybra. Met deze 10-delige cocktailset van Sybra haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot stamper. Bestel direct

Cotton Candy Cupid foto
Cotton Candy Cupid

Hartje, rozen, volgeboekte restaurants en heel veel roze zoetigheid. Je kunt vast al raden waar ik het over heb. Binnenkort is het weer Valentijnsdag en speciaal voor jou en jouw lief heb ik een heerlijke zoete, plakkerige cocktail gemaakt op basis van suikerspin, gin en Pikeurtje.

Wat heb je nodig voor de Cotton Candy Cupid?

Gin (half deel)
Pikeurtje (2 delen)
Suikerspin
Garnering: een framboosje

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Cotton Candy Cupid?

Doe in een shaker met ijs de juiste hoeveelheid Gin en Pikeurtje en shake dit kort. Neem een toefje suikerspin en leg deze in je cocktailglas met daar boven op een framboos. Schenk nu vanuit de shaker je mix in het glas. De suikerspin zal oplossen, maar wel haar smaak achterlaten. Voor een extra speciale en zoete touch neem je nog een toefje suikerspin en steek daar het rietje doorheen. Serveer direct en laat Cupido zijn werk doen!

Nog meer inspiratie voor Valentijnsdag

Vorig jaar maakten we de romantische Kiss from a Rose en de mooie Bellini Rosso. Voor nog meer inspiratie voor Valentijnsdag check je onze Valentijnscocktail blog.

Deel je zelfgemaakte Cotton Candy Cupid via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Over Kylie

Kylie Ava Hi! Ik ben Kylie. Foodie, liefhebber van cocktails, dol op schrijven, sociale media en Eindhoven. Mijn favoriete drankje is absoluut Gin Tonic en die drink ik het liefst bij Berlin in Eindhoven. Voor andere cocktails ga ik graag naar Beez in Maastricht!

Bekijk alle cocktails van Kylie


Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate