Kiwi Mojito

Kiwi Mojito

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Kiwi Mojito
Kiwi Mojito
Als je een cocktail wil maken met verse kiwi dan leent deze Kiwi Mojito zich daar uitstekend voor. Gebruik wel Kiwi Gold. Die is zoeter dan de normale kiwi. Mooie variant op de klassieke Mojito. De kiwi pitjes in het glas geven de cocktail een mooie uitstraling.

Wat heb je nodig voor de Kiwi Mojito?

Witte rum (1,5 deel)
Rietsuiker (2 barlepels)
Bruiswater (1 deel)
Limoen (halve limoen)
Kiwi Gold (1 stuk)
Munt (takje munt)

Hoe maak je de Kiwi Mojito?

Gebruik voor deze cocktail een stevig longdrink glas met dik glas om in te stampen. Je moet namelijk stevig muddlen om alle smaken te mengen, belangrijk dat je hier een goed glas voor hebt met een dikke bodem. Begin eerst met de rietsuiker en 2 limoenpartjes in het glas te doen. Voeg daarna ook de stukjes kiwi toe. Goed stampen met een muddler. Voeg dan 1,5 deel witte rum toe. Roer de cocktail goed door met een barlepel en vul tot de rand aan met crushed ijs en bruiswater. Als laatste garneren met een takje munt en schijfje kiwi.

Andere lekkere kiwi cocktails

Verse kiwi is een mooie, sappige vrucht met een interessante smaak voor cocktails. Andere lekkere verse cocktails die het proberen waard zijn, zijn de Kiwi Daiquiri, de Caipirinha Kiwi en de Kiwitini. De Kiwi 43 lijkt me ook lekker, maar die moet ik nog een keertje maken.

De Kiwi Mojito zelf maken?

Met deze set kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :). Succes!

Deel je zelfgemaakte Kiwi Mojito via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate