De Lychee Rose is een bruisende cocktail met lychee, bubbels en frambozen.
Ingrediënten
- Monin Rose 5 ml
- Lycheesap 30 ml
- Limoensap 5 ml
- Mousserende sake 60 ml
- Garnering met frambozen of lychee 1 stuk
benodigdheden
- barlepel
- barmaatje
Cocktailrecept Lychee Rose
- Deze cocktail is een bruisende cocktail die je maakt in een champagneglas
- Voeg met een barmaatje eerst 5 ml Monin Rose in het glas
- Voeg hierna 30 ml lycheesap en een squeeze limoensap toe
- Hierna vul je je glas geleidelijk met mousserende sake (champagne of prosecco mag ook)
- Niet roeren, want de cocktail hoort met rose laagje
- Garneren met mooie framboosjes in het glas
Tip: in plaats van mousserende sake kun je ook prosecco of cava gebruiken in deze cocktail
Fancy cocktail voor de feestdagen of oud & nieuw
Deze bruisende, lichtzoete Lychee Rose is lekker om te maken voor je gasten als aperitief voor een lekker diner of als drankje om mee te proosten tijdens oud en nieuw.
Mousserende sake
Toen ik naar sake aan het zoeken was vond ik bij de Hanos vond ik ook een mooi flesje bruisende sake. Deze smaakt lichtzoet en is verrassend lekker. Leuk om eens te proberen.
Andere champagne cocktails
Zoek je nog meer inspiratie voor champagne cocktails? Bekijk dan onze blog met champagne cocktails zoals de Kir Royal, de Hibiscus Royal en de Sparkling Pornstar.
Andere lychee cocktail
Wil je misschien liever een heerlijke Lychee Martini maken? Bekijk hier het recept van de Lychee Martini