Kerst is een buitenkansje om je uit te sloven voor je gasten en indruk te maken. Krijg je je schoonouders te gast en wil je indruk maken op je schoonmoeder? Of komen al jouw tantes en opa en oma bij jou met kerst? Of die hipster vriendin die van gin houdt? Of geef jij misschien een gezellige kerstborrel voor vrienden? No stress, wij weten precies met welke cocktail je indruk kunt maken!

Met deze Minty Yoghurt Scroppino scoor je punten bij je schoonmoeder

Minty Yoghurt Scroppino foto
Minty Yoghurt Scroppino
Krijg je je schoonouders op bezoek en wil je indruk maken op je schoonmoeder met kerst? Maak dan deze Minty Yoghurt Scroppino! De yoghurt en de creme de menthe geven de cocktail een zachte frisse smaak. Voor de versbeleving voeg je nog een klein beetje toe als garnering! Heerlijk als after dinner cocktail.

Bekijk het volledige recept van de Minty Yoghurt Scroppino

Met de Kir Royal zit je goed op familiefeestjes

Kir Royal cocktail foto
Kir Royal cocktail

Komt je familie dit jaar bij jou over de vloer met kerst? Ga dan voor klassiek en snel met de Kir Royal. Altijd goed! Zorg wel voor een mooie kerstgarnering met een mooi trosje aalbessen. Dat kunnen je tantes en je oma zeker waarderen 😉

Bekijk het volledige recept van de Kir Royal

Christmas Fizz voor de hipster vriendin

Christmas Fizz foto
Christmas Fizz

Is jouw beste vriend(in) een hipster en vieren jullie samen kerst? Zeker weten dat hij of zij deze bruisende Christmas Fizz met gin, cranberries en takje rozemarijn goed weet te waarderen. Misschien belandt je cocktail zelfs nog op Instagram 😉

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Christmas Fizz.

Kerstborrel met vrienden: Kerst Punch

Kerst Punch foto
Kerst Punch

Organiseer je een kerstborrel en krijg je al je vrienden over de vloer? Verras ze dan met deze heerlijke Kerst Punch in een mooie punch schaal.

Bekijk het volledige cocktailrecept van de Kerst Punch.

Nog meer kerstcocktails

Een uitgebreid overzicht van al onze kerstcocktails vind je in onze blog 10 kerstcocktails voor de feestdagen

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate