pink panther
User Avatar
door Bart

De Pink Panther met Licor 43 moet wel lekker zijn. Deze combinatie van Licor 43, melk en aardbei likeur smaakt bijna hetzelfde als een milkshake, maar dan met Licor 43! Wat heb je nodig voor de Pink Panther? Licor 43 (2 delen) Melk (1,5 deel) Aarbei Likeur (0,5 deel) IJsblokjes Crushed ice Garnering: Aardbei 1 […]

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

pink panther
Pink Panther

De Pink Panther met Licor 43 moet wel lekker zijn. Deze combinatie van Licor 43, melk en aardbei likeur smaakt bijna hetzelfde als een milkshake, maar dan met Licor 43!

Wat heb je nodig voor de Pink Panther?

Licor 43 (2 delen)
Melk (1,5 deel)
Aarbei Likeur (0,5 deel)
IJsblokjes
Crushed ice
Garnering: Aardbei

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Pink Panther?

De Pink Panther moet je shaken. Gebruik voor deze cocktail dus een Boston Shaker. Vul het mix glas met de licor 43, melk en aardbei likeur. Heb je geen aardbei likeur in huis? Dan kan je ook siroop gebruiken. Vul nu het glas met crushed ice en de shaker met ijsblokjes. Shake alles goed tot een koud geheel. Gebruik een strainer om de cocktail in je glas met crushed ice uit te schenken.

Garneer je cocktail met een aardbei en geniet!

Licor 43 cocktails

Ben jij net zo als vele helemaal weg van Licor 43? Bekijk dan ook zeker deze andere Licor 43 cocktails!

Cocktailworkshop

Deze cocktail is gemaakt door Max. Max heeft een mobiel cocktail catering bedrijf waarmee hij op locatie of bij je thuis cocktails kan komen maken. Wil je ook een keer een gezellige cocktailworkshop met vrienden doen รฉn lekkere cocktails leren maken? Je kunt een cocktailworkshop van Max ook boeken via onze site.

Over Max

Max maakt al jaren lekkere cocktails en heeft zijn eigen cocktailcatering bedrijf. Hij heeft brede horeca ervaring opgedaan ook in het buitenland; als cocktailshaker Brisbane en in Barcelona waar hij de European Bartender School heeft gevolgd. Het liefst maakt hij cocktails voor kleine groepen zodat hij deel uit kan maken van de sfeer.
Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate