Pornstar Spoom
User Avatar
door Bart

Toen ik deze Pornstar Spoom met vanille vodka, passievrucht en yoghurt ijs aan het maken was, wou ik eigenlijk een Solero cocktail maken. Want de ingrediënten passen perfect bij de smaak van het lekkere exotische ijsje. Als je hier het resultaat van ziet dan verdient de cocktail toch een mooiere naam dan een ijsje. De […]

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Toen ik deze Pornstar Spoom met vanille vodka, passievrucht en yoghurt ijs aan het maken was, wou ik eigenlijk een Solero cocktail maken. Want de ingrediënten passen perfect bij de smaak van het lekkere exotische ijsje. Als je hier het resultaat van ziet dan verdient de cocktail toch een mooiere naam dan een ijsje.
De Pornstar Spoom is een lekkere spoom variant op de Pornstar Martini met de romige smaak van een Solero ijsje!

Wat heb je nodig voor een Pornstar Spoom?

Vanille vodka* (1 deel)
Passievrucht siroop (1/2 deel)
Yoghurt sorbet ijs
Prosecco

* in plaats van vanille vodka kun je deze cocktail ook maken met Licor 43!

Hoe maak je een Pornstar Spoom?

Deze spoom maak je in een champagneglas. Begin met 1 deel vanille vodka. 2 bolletjes yoghurt ijs. Hierna geleidelijk de prosecco erover gieten tot de rand. Pas op want dit gaat flink schuimen! Als laatste voeg je naar smaak passievrucht siroop toe. Dit zakt mooi naar beneden. Als je wilt kun je even roeren zodat de kleuren mengen. Qua garnering kun je het afmaken met een klein muntkroontje of een passievrucht. Opdienen met een rietje, maar geen geslurp!

Andere lekkere cocktails met passievrucht

Probeer ook eens een Passion Scroppino of een Pornstar Martini!

Deel je zelfgemaakte Pornstar Spoom via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate