Tropical Mai Tai

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop
Deze tropische versie van de Mai Tai maakte ik met ananassap. Persoonlijk vind ik hem lekkerder dan het originele recept.
Deze cocktail scoort 3.91 ⭐️ (11x beoordeeld)
Glas Tiki
Smaak Fruitig
Bereiding Moeilijk
Sterkte Sterk
Drank Rum
Tijd 6 min
Aantal 1 cocktail

Ingrediënten

  • 30 ml Witte rum
  • 30 ml Donkere rum
  • 20 ml orange curacao / dry orange
  • limoensap van een halve limoen
  • 10 ml amandelsiroop
  • 40 ml ananassap
  • garnering: ananas

Instructies

  • Begin met een tiki glas te vullen met ijs
  • Gebruik een shaker en voeg hier met een barmaatje de witte rum, dry orange en de amandelsiroop in.
  • Voeg ananassap en limoensap toe met een citruspers
  • Even shaken en uitschenken in het tiki glas
  • Schenk tot slot nog de donkere rum in het glas. Gebruik de onderkant van je barlepel voor een mooi floatlaagje.
  • Garneer met ananas

Ben je op zoek naar de klassieke Mai Tai? Bekijk hier het klassieke recept van de Mai Tai

Schenk de donkere rum als floatlaagje in
Tropjsche garnering

Mai Tai met ananassap

Ik hou van cocktails met ananas sap. Dus maakte ik de Mai Tai (waar origineel geen ananassap in zit) met ananas. Heerlijk en persoonlijk vind ik hem lekkerder dan het origineel.

Ook lekker: Pineapple Swizzle

Hou je van ananas? Dan ken je waarschijnlijk al de Pina Colada al. Maar deze Rum Swizzle met ananassap is ook echt heerlijk.

Rum swizzle cocktail
Cocktails maken is leuk, maar drink met mate

Wat vind jij van deze cocktail?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel het recept