Alien Brains

Alien Brains

Ben je op zoek naar cocktailglazen?

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails gebruiken wij cocktailglazen die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Bekijk cocktailglazen in onze shop

Alien Brains
Alien Brains
Vooral een shotje die je regelmatig op de Halloween kaartjes tegen zal komen, net als zijn grote broer de Zombie Brains. De Baileys mengt niet goed met de Peach Schnaps, maar dat is juist de bedoeling van dit Halloween shotje. De Alien Brain kenmerkt zich weer door de Blue Curacao die er bij wordt gedaan.

Wat heb je nodig voor Alien Brains?

Peach Schnaps (40%)
Blue Curacao (20%)
Baileys (40%)
Grenadine (scheutje)

Hoe maak je een Alien Brains?

We maken dit shotje rechtstreeks in het glas. Eerst begin je met de peach schnaps. Daar doe je daarna het deel baileys bij. Dat zal niet mengen, toch moet je het voorzichtig met een barlepel toevoegen. Na de baileys komt de blue curacao en de grenadine als laatste. Ook als je het shotje drinkt zal de baileys zich niet vermengen met de peach schnaps. Het blijft een aparte ervaring, maar ook deze moet je zeker eens proberen!

Wil je De Alien Brains ook zelf een keertje maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Deel je zelfgemaakte Alien Brains via social media

Heb je dit shotje gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate