Mango Passion Paloma foto
User Avatar
door Bart

Misschien wordt de Paloma wel de nieuwe cocktailhit van deze zomer. Deze Mango Passion Paloma van Bart komt daar in ieder geval zeker voor in aanmerking! Je maakt de Mango Passion Paloma met tequila, mango en passievrucht. En het rimrandje van cajun geeft de cocktail echt een smaaksensatie!

Tip voor je homebar

Tip: 12-delige cocktailset BarDeLuxe. Met deze 12-delige cocktailset van BarDeluxe haal je alle benodigdheden in huis van shaker, barmaatje tot muddler. Bestel direct

Met tequila maak je niet alleen Margarita cocktails, je kunt er ook heerlijke Paloma’s mee maken. Ik hoor je denken Paloma’s? Jazeker Paloma’s! Misschien wordt de Paloma wel de nieuwe cocktailhit van deze zomer. Deze Mango Passion Paloma van Bart komt daar in ieder geval zeker voor in aanmerking! Je maakt de Mango Passion Paloma met tequila, mango en passievrucht. En het rimrandje van cajun geeft de cocktail echt een smaaksensatie!

Wat heb je nodig voor de Mango Passion Paloma?

Tequila (1 deel)
Mango sap (1 deel)
Limoen (sap van een halve limoen)
Optioneel: bruiswater (max 0,5 deel)
Garnering: passievrucht

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Mango Passion Paloma?

Begin met het aanbrengen van een rimrandje van cajun. Het beste resultaat krijg je als je de rand van je cocktailglas eerst dept in rietsuikersiroop en daarna in cajun. Omdat ik een rijpe sappige mango heb gebruikt heb ik geblend. Maar als je de cocktail maakt met mangosap uit een flesje dan kun je natuurlijk gewoon shaken. Voeg met een barmaatje tequila, mangosap en limoen toe. Even blenden of shaken met ijs. Inschenken in een mooi cocktailglas met ijs. Eventueel kun je nog bruiswater toevoegen. Garneren met nectar van de passievrucht en een mooi stukje mango. Echt een stoere cocktail met veel smaak!

Andere tequila cocktail

Nog een lekkere zomerse tequila cocktail is de Peach Mint Smash. Fris en toch de sterke smaak van tequila. Bekijk het volledige recept van de Peach Mint Smash.

Peach Mint Smash

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate