De zomer komt er weer aan. En dus zetten wij onze zomerse cocktails weer klaar. Inspiratie voor de cocktails komt overwaaien van de Caraïben, Cuba en Hawaii. Laat die zomer maar komen!

Caribbean Sling

Geïnspireerd door het zonnetje bedacht Bart deze mooie Caribbean Sling met passievrucht sap, limoen en rum.

Carribean Sling foto
Caribbean Sling

Frozen Daiquiri

Deze Frozen Daiquiri met verse kiwi en aardbeien, limoen en rum heeft Bart gemaakt met veel crushed ice in de blender. Na het blenden schenk je de cocktail uit in een cocktailglas gevuld met crushed ice. Doet door al het ijs stiekem een beetje denken aan een slush drankje. Maar dat maakt deze Frozen Daiquiri juist zo lekker in de zomer!

Frozen Daiquiri foto
Frozen Daiquiri

Hawaiian Island

Aloha! Bij zomer denk ik aan Hawaii. Daar wil ik zo graag nog een keer heen. En bij Hawaii denk ik aan cocktails. Deze Hawaiian Island cocktail is een frisse cocktail die je maakt met ananassap, rum en blue curacao voor de mooie tropische kleur.

Hawaiian Island foto
Hawaiian Island

Papaya Tiki

De meest tropische van deze zomercocktails is deze Papaya Tiki. Je maakt deze tiki cocktail in een papaya. Waarbij je de kelk van de papaya gebruikt als een glas voor je cocktail. Met rum, apricot brandy, passion likeur, papaya en mangosap haal je hiermee de tropen in huis!

Papaya Tiki foto
Papaya Tiki

Alcoholvrij

Al deze zomerse cocktails zijn ook lekker als je ze zonder alcohol maakt! En geloof me want ik heb ze geprobeerd. Dus ook zonder alcohol kun je lekker cocktails drinken deze zomer!

Nog meer zomercocktails

Nog meer inspiratie voor zomercocktails vind je in onze eerdere blog met zomercocktails:
Zomercocktails om mee te chillen aan het strand
Zomercocktails in het zonnetje

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate