Wat was het een heerlijke zomer! Zelfs de maand september haalde temperaturen boven de 25 graden en zelfs tropische waarden boven de 30 graden. Daarom 3 tropische tiki cocktails om de zomer af te sluiten! Welke lijkt jou het lekkerst?

Bamboo Banana Tiki

Bamboo Banana Tiki foto
Bamboo Banana Tiki

Deze Bamboo Banana Tiki is geïnspireerd op de nieuwe bamboo die op ons dakterras staat. En hoe lekker is het dan om deze Bamboo Banana Tiki met banaan, ananassap, limoen, rum en orgeat siroop op je dakterras te drinken bij de wuivende bamboo?
Bekijk het volledige recept van de Bamboo Banana Tiki

Planter’s Punch

Planter's Punch foto
Planter’s Punch

Deze Planter’s Punch is een klassieke tiki. Ook hier zit veel rum in. Donkere en lichte rum. Verder gebruik je ananassap en sinaasappelsap en een paar druppels grenadine. Oh en ik vergeet bijna de angostura bitters. Garneren met ananas.
Bekijk het volledige recept van de Planter’s Punch

Perfect Pineapple Tiki

Perfect Pineapple Tiki foto
Perfect Pineapple Tiki

Deze Perfect Pineapple Tiki is misschien wel de lekkerste tiki cocktail die Bart gemaakt heeft! Je maakt hem met gecarameliseerde ananas en banaan. Even blenden waarbij je rum en limoen toevoegt. Mooi garneren. En check dat Pineapple Tiki glas!
Bekijk het volledige recept van de Perfect Pineapple Tiki

Meer tiki cocktails

Hou je van tiki cocktails? Bekijk dan zeker ook onze andere tiki cocktails:

Deel je zelfgemaakte tiki cocktail via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate