Deze Blood Orange Sour is een mooie cocktail die Bart gemaakt heeft op basis van bloedsinaasappel en whisky. Niet alleen ziet de cocktail er super uit, hij smaakt ook nog eens top!…
Lees verder
Mint & Sour Gin
Deze Mint & Sour Gin cocktail is een bijzondere variant op de bekende Sour Gin. Heerlijk bij een lekker avondje ontspannen als tijdens een lange zomeravond! Zowel door de muntsmaak als door de lichtbl…
Lees verder
Irish Spring Sour
Als het voorjaar is aangebroken, of je hebt lentekriebels ongeacht het seizoen, zal deze Irish Spring Sour je heerlijk smaken!…
Lees verder
Review cocktailbar L’apereau
In deze review beschrijft Kim haar favoriete cocktail L'apereau in Blankenberge…
Lees verder
Meet the bloggers
De laatste tijd hebben wij een aantal nieuwe (gast)bloggers mogen verwelkomen. In deze blog stellen zij zich één voor één aan je voor!…
Lees verder
Alcoholvrije cocktails coming up again
Het was je misschien al opgevallen in de intro's van de cocktailrecepten, dat Bart de laatste cocktailrecepten allemaal gemaakt had. Dat had natuurlijk een reden. Je raadt het misschien al. Ik ben ...…
Lees verder
Rabarcello Cosmo
Deze Rabarcello Cosmo maak je met Rabarcello, vodka, triple sec, cranberrysap en limoen. Weer eens wat anders! Een mooie variant op de klassieke Cosmopolitan.…
Lees verder
Carnaval en cocktails?
Carnaval en cocktails. Het lijkt een vreemde combinatie. En toch bedacht Bart dit jaar een super originele cocktail geïnspireerd op carnaval in Eindhoven. De Lampegat cocktail!…
Lees verder
Lampegat cocktail
Tijdens carnaval wordt Eindhoven ieder jaar omgedoopt tot Lampegat (verwijzing naar de gloeilampen van Philips). Toen Bart dit unieke glas in de vorm van een gloeilamp (het is eigenlijk een vaasje) za…
Lees verder
Skinny Dipping Raspberries in Chocolate
Voor Valentijnsdag maakte Bart deze Skinny Dipping Raspberries in Chocolate cocktail. Zoals je ziet in de afbeelding is de cocktail gemaakt met skinny dippende frambozen in chocolade. Je maakt de cock…
Lees verder