Het is bijna zomer en het cocktailseizoen is in volle gang. De tijd van examenfeestjes, tuinfeestjes en cocktailparty's is aangebroken. Des te leuker is het dat je voortaan ook cocktailworkshops kunt …
Lees verder
Een cocktail met pistache. Kan dat?
Vind jij pistache ijs ook zo lekker? Ikke wel! Met het lekkere lenteweer en ons uitstapje naar Malaga, hebben we al een paar keer van Italiaans pistache ijs kunnen genieten. Toen ik laatst blij gemaak…
Lees verder
Melon Caipirinha
We beginnen de maand april goed, met een nieuwe cocktail van de maand: een mooie fruitige Melon Caipirinha voor in het zonnetje. Je maakt deze cocktail op basis van Braziliaanse cachaca, meloen likeur…
Lees verder
Old Passioned
Deze Old Passioned is een variant op de klassieke Old Fashioned cocktail. Je maakt hem met passievrucht (vandaar de naam), rum añejo, limoen en angostura bitters. Opdienen in een classy tumbler glas …
Lees verder
Bijna Margarita Day
22 februari is het Margarita Day! Speciaal voor de margarita lovers maakte ik deze spicy Strawberry Margarita. Dit keer heb ik een randje gemaakt van een combinatie van chili en zout. Heerlijk - als j…
Lees verder
Oh my Daisyness
Deze "Oh my Daisyness" is een bloemige variant op de gin tonic. Ik heb hem gemaakt met gin, elderflower likeur, limoen en tonic. De naam Oh my Daisyness verwijst naar de madeliefjes. Een leuke gin ton…
Lees verder
Strawberry Daiquiri – Valentine Edition
Deze Strawberry Daiquiri maakte ik speciaal voor Valentijnsdag. Hij is knalrood. Opdienen met een rode roos. Hiermee scoor je gegarandeerd punten!…
Lees verder
Pomelo Love
Februari is de maand van de Valentijncocktails. Daarom heb ik deze Pomelo Love gemaakt. Echt iets voor de liefhebbers van grapefruit. Het zure beetje bittere van de grapefruit wordt gecompenseerd door…
Lees verder
Lazy Sunday
Niks lekkerder dan even helemaal niks doen op je zondag. Bijna niks bedoel ik dan. Want deze Lady Marmelade is heerlijk om als je een lunch hebt met lekkere verse broodjes, verse sinaasappels en marme…
Lees verder
Bloody Mimosa
Heb je nog champagne, prosecco of cava over van het nieuwe jaar? Open je koelkast. Pak ons recept erbij en maak dan je eigen Bloody Mimosa!…
Lees verder